‘Het oog wil ook wat…’, maar je voeten ook!

Een dagje naar het strand, een bezoek aan de sauna, die leuke open schoenen of slippers tijdens je werk of gewoon, omdat je zelf blij wordt van stralende voeten. Of je nu man of vrouw, jong of oud bent: er zijn veel redenen te bedenken waarom het fijn is dat je handen en voeten er verzorgd uitzien. Jannie van Ravenswaaij heeft haar hele leven interesse gehad in schoonheid en wordt blij van strakke nagels en verzorgde voeten die door een ringetje te halen zijn.

In haar pedicurepraktijk vind je alleen maar fijne, heerlijke ruikende en milieu- en diervriendelijke verzorgingsproducten. Daarnaast worden kwaliteitsnagellak, verzachtende crèmes en de beste kwaliteit vijlen gebruikt. En wat te denken van een heerlijke scrub, masker en etherische olie. Bovendien is Jannie van Ravenswaaij een kei in het verlagen van jouw vervelende drukpunten. Een kwaliteit waar haar handen van nature een zesde zintuig voor hebben.

Tijdens een voetbehandeling kun jij lekker ontspannen en wegdromen. Lees je liever een tijdschrift of voer je een leuk gesprek? Geen probleem! Bij Jannie van Ravenswaaij vind je alle denkbare manieren om jouw voeten te reinigen en verzorgen. Na iedere uitgebreide beautybehandeling zorgt zij met een heerlijke warme doek voor de finishing touch. Je zult met een goed gevoel de pedicurestoel verlaten. Wees weer trots op je voeten en durf ze te tonen!