Jannie van Ravenswaaij en de pedicurepraktijk

Wie is Jannie van Ravenswaaij? Maak kennis met haar unieke praktijk

Bij een fijne pedicurebehandeling hoort een rustgevende en luxe setting. Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij is gevestigd op een bijzonder mooie plek in Wageningen. De praktijk bevindt zich midden in een schitterend groene tuin. De ideale plek om te ontspannen en je voeten de noodzakelijke en gewenste verzorging te bezorgen. In deze praktijk vind je uitsluitend producten en apparatuur van het allerhoogste niveau. Daarnaast is hygiëne haast een toverwoord binnen de praktijk, waarbij Jannie niets aan het toeval overlaat.

Een échte, persoonlijke band met cliënten

Jannie van Ravenswaaij is geboren en opgegroeid in Veenendaal. Sinds het jaar 2000 woont zij in Wageningen en in 2012 startte zij haar eigen praktijk. Een belangrijke doorbraak in haar carrière, waarop ze van haar interesse in zorg, schoonheid én mensen haar beroep kon maken. Jannie is perfectionistisch. Dat is soms lastig voor haarzelf, maar cliënten plukken hier de vruchten van. Ze is pas 100% tevreden, wanneer jij dat óók bent. Ook hecht Jannie veel waarde aan een échte, persoonlijke band met haar cliënten. Het is geen toeval dat zij inzet op een luxe en ruime praktijk, waar de cliënt écht tot rust komt. En Jannie zelf? Dié rust niet eerder, tot jouw voeten in topconditie zijn.

ProVoet en ProCERT

Hét kwaliteitskeurmerk voor pedicures

Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij is aangesloten bij branchevereniging ProVoet. Een ProVoet pedicure beschikt over een erkend diploma en werkt volgens strenge, wettelijke hygiënerichtlijnen. Daarbij heeft een ProVoet pedicure een adviserende, signalerende en verwijzende rol. Zo weet je zeker dat je op tijd wordt doorgestuurd naar huisarts of podotherapeut.

Jannie van Ravenswaaij staat ook nog eens geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicures (ProCERT). Daarmee is zij een echte vakspecialist, die voldoet aan alle criteria die zorginstanties onderschrijven. Een zichtbare onderscheiding in kwaliteit. Jannie toont hiermee aan dat zij actief bij- en nascholing volgt, aangezien dit een vereiste is voor deelname aan het kwaliteitsregister.

Diploma’s en certificaten

Gediplomeerd medisch- én sportpedicure Jannie van Ravenswaaij

Bij medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij zijn jouw voeten in goede handen. Jannie van Ravenswaaij rondde een ProVoet erkende vakdiploma tot medisch pedicure én sportpedicure af en volgt bij- en nascholing voor haar registratie in het kwaliteitsregister. Maar, je bent vakspecialist of je bent het niet! In de loop van haar carrière volgden nog vele andere, relevante diploma’s en certificaten.