Medische voetbehandeling

Heb jij last van terugkerende voetproblemen? Bijvoorbeeld vanwege jouw staande beroep in de bouw, als hovenier, in de horeca of als kapper. Wellicht ben je oncologische patiënt of heb je te maken met diabetes, reuma of ‘gewoon’ ouderdom. Ook een afwijking in de voetstand is een trigger voor voetproblemen. Een medische voetbehandeling biedt voor veel mensen uitkomst. Man of vrouw, jong én oud.

Medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij is gespecialiseerd in alle denkbare medische voetzorg. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van likdoorns, eelt en ingroeiende teennagels. Het frezen en knippen van teennagels, maar ook het verzorgen en reinigen van de nagelomgeving vindt tijdens iedere behandeling plaats. In sommige gevallen voert Jannie van Ravenswaaij een voetmeting uit en adviseert zij over geschikte schoenen.

Een regelmatig bezoek aan de medisch pedicure kan veel pijn, ergernis en overige fysieke klachten voorkomen. Want bedenk wel: waar je ook gaat, het zijn je voeten die je dragen. Een medisch pedicure is geen overbodige luxe, maar een absolute must voor mensen die dagelijks pijnvrij in het leven willen staan.

Vakspecialist op uitzonderlijk level

Hoe medisch pedicurepraktijk Jannie van Ravenswaaij écht het verschil maakt:

ProVoet pedicure voorzien van relevante diploma’s en actuele certificaten

Servicegericht: uiterst nauwkeurig en 100% aandacht voor cliënt

Strikte hygiënerichtlijnen

Duurzame, zelfvoorzienende en gasvrije bedrijfsvoering

Natuurlijke, milieu- en diervriendelijke verzorgingsproducten

Unieke, hypermoderne en sfeervol gelegen praktijk

Gratis parkeren, airconditioned en rollatortoegankelijk